| آخرین ارسال ها |
| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
|
|||||||
| ثبت نام | بازی انلاین | ویترین مدال ها | موسیقی انلاین | راهنما | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
ثبت نام سريع
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
با سلام با توجه به شروع شدن فعالیت جدی سایت و گسترده بودن حیطه فعالیت سایت و زیاد شدن حجم کاری در سایت ، در نظر داریم برای قسمت های مختلف سایت مدیرهایی را در نظر بگیریم تا هم کیفیت کار را هرچه بیشتر بهبود بخشیم و هم گستره فعالیت را افزایش دهیم . لذا از کلیه کسانی که مایل هستند به صورت مدیر در سایت فعالیت داشته باشند دعوت میشود در هر حیطه ای که توانایی دارند مارا یاری نمایند . مدیران سایت قادر خواهند بود پست های نامناسب سایر کاربران را هم ویرایش یا در صورت نیاز حذف کنند . 1- ذکر تالار مربوطه که مطمئن هستید توانایی اداره آن را دارید الزامی است . 2- داشتن تخصص و مهارت کافی برای اداره تالار مربوطه 3- فعال بودن مدیر برای فعالیت و بروز رسانی مطالب و مقالات و رسیدگی به تالار 4- پاسخ گویی به سوالات کاربران به طور صحیح و مرتب و برخورد مناسب با آنان نکته : هیچ فردی با تعدا ارسال کم مقامی دریافت نخواهد کرد . خواهشمندیم قبل از درخواست مدیریت درانجمن های سایت شروع به فعالیت و ارسال های مفید بکنید تا با توجه به ارسال های شما و میانگین فعالیت شما مقامی درخور شما برای شما در نظر گرفته شود . در ضمن در حال حاضر می بایستی در ابتدا 100-200 پست ارسال نمایید و میانگین 5-10 پست روزانه را نیز دارا باشید تا ما از فعال کردن مقام شما مطمئن شویم که آیا می توانید با فعالیتی که دارید بخشی را که مدیریت می کنید به روز نگه دارید یا نه. . . : پست ها و درخواستهای قبلی به طور کلی پاک شدند و اکنون درخواستهای جدید را پذیرا هستیم : . . در صورت تمایل آمادگی خود را در همین تاپیک اعلام کنید. (اگرشرایط بالا را دارید درخواست دهید.) موفق باشید تیم مدیریتی ™PersianDS
ویرایش توسط ShaHoL TiraXtoR : 10-01-2009 در ساعت 11:04 PM |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
من کلاس کامپیوتر سخت افزارو نرم افزار رو رفتم می تونم کمک کنم و خوش حال می شم و برای بخش عمومی حقوق هم بخش قشنگی می شه خوش حال می شم کاری برای تکمیل این سایت قشنگ بکنم. مرسی
|
|
|
|
|
#3 | |
|
نقل قول:
درود از اعلام آمادگی شما سپاسگزاریم و چون در حال جذب مدیر هستیم و به مدیرهای فعال نیاز داریم در اهدا کردن مقام سریع عمل می کنیم. همانطور که در پست اول این تاپیک قوانین اخذ مقام گفته شده است: نکته : هیچ فردی با تعدا ارسال کم مقامی دریافت نخواهد کرد . خواهشمندیم قبل از درخواست مدیریت درانجمن های سایت شروع به فعالیت و ارسال های مفید بکنید تا با توجه به ارسال های شما و میانگین فعالیت شما مقامی درخور شما برای شما در نظر گرفته شود . در نتیجه لطفا" شروع به ارسال مطلب بکنید و در صورت دارا بودن میانگین ارسالی 5-10 پست در روز و بعد از ارسال 100-200 پست مقام شما در هر قسمت که فعالیت داشتید فعال می شود. موفق باشید.
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
سلام
من توی ضمینه های کامپیوتر و موبایل و خودرو و بخش عمومی میتونم کمک کنم بهتون بخصوص در مورد کامپیوتر که از 7 سالگی من با داس کار کردم و کلی کلاس رفتم و نصف بیشتر عمرم رو با این موجود گذروندم "-"::snicker"-":: در مورد خودرو هم بخاطر علاقه زیادی که دارم در تمام زمینه ها یکم اطلاعات دارم (البته یکدفعه میبینید همه کاربرا از راه بدر شدن 200 تا رفتن ، آواتار رو ببینید )توی این 4 روز سعی کردم فعالیت خوبی داشته باشم . فردا هم امتحانام تموم هست موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
نقل قول:
درود در تالار های زیر مقام مدیریت شما فعال شد. [فقط کاربرهای سایت می توانند لینک ها را مشاهده نمایند. ] [فقط کاربرهای سایت می توانند لینک ها را مشاهده نمایند. ] [فقط کاربرهای سایت می توانند لینک ها را مشاهده نمایند. ] [فقط کاربرهای سایت می توانند لینک ها را مشاهده نمایند. ] شما تا الان فقط در تالار اتومبیل و گوناگون فعال بودید ولی از الان به بعد در این قسمت هایی که براتون فعال کردم مسئول هستید. در ضمن به روز کردن این تالارها بخاطر بزرگ بودن آنها کار بسیار زمان بری هست و امیدوارم به گونه زما بندی کنید که به همه آنها برسید و البته تالارهای موبایل و ماشین را در صدر فعالیت های خود قرار دهید. از آنجایی که محمد بهم گفت در فروم بازی تجربه دار هستید این اعتماد را بهتون می کنم و اینهمه مسئولیت را یکجا بهتون تقدیم می کنم . امیدوارم از پسش بربیایید. موفق باشید. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
از فردا کار اصلیم رو شروع میکنم ، چون فردا آخرین امتحانم هست .
من تقریباً روزانه 10 تا 15 ساعت آنلاین هستم . ممنون از اعتماد موفق باشید |
|
|
|
|
| 5 کاربر از F@RZ@D برای پست مفیدشان سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#7 |
|
با سلام
میتونم در دی وی بی: خودرو : ماهواره مدیر کل این 3 قسمت جهت همکاری با سایت باشم ناگفته نماند در سایتهای دیگر هم مدیریت دارم ویرایش توسط clever : 3 هفته پیش در ساعت 09:21 AM |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
دوست عزیز شما شروع به فعالیت کنین بعد از مدتی تیم مدیریتی اگر پست هاتون مفید بود شما رو مدیر یکی از این بخش ها میکنه(شایدم هر 3)
|
|
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|