| آخرین ارسال ها |
| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
|
|||||||
| ثبت نام | بازی انلاین | ویترین مدال ها | موسیقی انلاین | راهنما | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
ثبت نام سريع
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
Not Ranked
:
0 score
درود
![]() در این تاپیک می خواهیم کاربرهای سایت با هم و بیوگرافی مختصری از هم آشنا بشوند تا آسان تر و صمیمانه تر با هم ارتباط برقرار کنند . امیدوارم بعد از آشنا شدن دوستان و رفقای عزیز دست به دست هم دهیم و سایت را آباد کنیم تا سایتی متشکل از کاربرهای فعال و پر جنبه جوش دارا باشیم و هر فردی نسبت به توانایی هایی که دارا هست در تالار یا انجمن یا بخش مورد نظر خود کوشا باشد تا بتوانیم امار به روز شدن خود و سایت را بالا ببریم . دوستان بعد از معرفی خود می توانند در صورت تمایل برای پیوستن به کادر مدیریتی سایت به این تاپیک مراجعه نماییند . ==> ( [فقط کاربرهای سایت می توانند لینک ها را مشاهده نمایند. ] ) موفق باشید ![]() ![]()
ویرایش توسط PORIA_ABL : 10-20-2009 در ساعت 12:53 PM |
|
|
|
|
| 51 کاربر از PORIA_ABL برای پست مفیدشان سپاسگزاري کرده اند : | afshin hatami, agha, akbar$$$$, aki1360, ali jp, alisina, anwar, atash2, ati, Babak.Music, batista1369, Behshad-HHH, boory, dadydady, Deutsch, DIKTATOR, Dixianne, djdariush, EMINEM, farhad 309, IMAN.MUSIC, iman2, JoHn SmiTH, khoroos, leilab, M2k, mani.s, maryam007, mehran_n, Melodi, mygol, n1616, Nouri_358, OMID.F, omid1781, reza2249, rezaalber, reza_476, rlr, rozhin, saeed89, salban, sangsabor12, sasan3677, Scorpion, sepahi, SHAHRAM65, tir00, v.bazmara, حميد41, صدرا |
|
|
#3 |
Not Ranked
:
0 score
سلام اقای مسعود ..
خوش امدید .... مرسییییی .. منم خیلی خوشحال میشم در خدمت شما باشیم ... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| 7 کاربر از Dr.HADI برای پست مفیدشان سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#4 |
Not Ranked
:
0 score
دوستان معرفی کن از خودت ..
ما منتظریم ![]() ![]()
|
|
| 7 کاربر از Dr.HADI برای پست مفیدشان سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#5 |
Not Ranked
:
0 score
من محمد هستم یک مسافر:a22:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
Not Ranked
:
0 score
سلام..........
سيد محمد حسيني هستم......... دانشجوي رشته ي اي تي......... انشالله كه در خدمتيم..........
|
|
|
|
|
#7 |
Not Ranked
:
0 score
همه هستن فقط من نیستم پس منم اومدم یدی ژرمن هستم خوشبختم دوستان |
|
|
|
|
| 6 کاربر از Deutsch برای پست مفیدشان سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#8 |
Not Ranked
:
0 score
خب من هم که پر هستم اگه کسی باشه البته !!!
|
|
|
|
|
| 6 کاربر از پـر برای پست مفیدشان سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#10 |
Not Ranked
:
0 score